Sport

Tévés meccset játszik Győrben a Szeged-Csanád GA

Tévés meccset játszik Győrben a Szeged-Csanád GA

2020. február 22., szombat
Tévés meccset játszik Győrben a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia a feljutásra pályázó Győri ETO vendége lesz vasárnap a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Joao Janeiro, a szegediek vezetőedzője szerint játékosainak plusz motivációt jelent, hogy tévés meccsen léphetnek pályára.

Mint ismeretes,

a Szeged-Csanád GA az előző fordulóban 1-1-es döntetlent játszott a Siófok vendégeként,

a sorsolás szeszélye miatt ismét idegenben lép pályára a Tisza-parti gárda. Az ellenfél az a Győri ETO lesz, amely komoly erősítéseket hajtott végre a téli átigazolási szezonban, így a klub célul tűzte ki maga elé az osztályváltást. Jól kezdte a tavaszt a korábbi négyszeres magyar bajnok, hiszen az első fordulóban 2-0-ra nyert Tiszakécskén, aztán viszont megtört a lendület: hazai pályán 2-1-re kikapott a Siófoktól, majd a Kazincbarcika ellen a 95. percben bukott két pontot. A Szeged ellen is nehéz feladat vár a Rába-partiakra, hiszen Germánék idén még nem találtak legyőzőre, igaz, utoljára még 2019. november 30-án a Vác ellen tudtak diadalmaskodni.Joao Janeiro, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője szeretné ha csapata saját játékát játszaná az ETO-parkban. Úgy véli, játékosainak plusz motivációt jelent, hogy az M4 Sport élőben közvetíti a meccset. – Nehéz találkozó lesz, az biztos - szögezte le Joao Janeiro. – A Győr egy komoly hagyományokkal rendelkező csapat Magyarországon. Emlékszem, amikor kicsi voltam, már akkor is hallottam az ETO-ról. Komoly céljaik vannak, az NB I-be jutást illetően, sok új játékossal erősítettek a téli átigazolási időszakban. A legutóbbi bajnokijukon az utolsó percben egyenlítettek a Kazincbarcika ellen. Ami minket illet: keményen dolgozunk, tesszük a dolgunkat. A játékosokat is motiválja, hogy a televízió közvetíti a találkozót, mindenki szeretne egy jó meccset játszani Győrben. Megvannak a saját céljaink, tudjuk, hogy miért megyünk, tudjuk, hogy mit akarunk. A legfontosabb, hogy a saját játékunkra fogunk koncentrálni és szeretnénk sokat birtokolni a labdát, illetve természetesen gólokat is szerezni - fogalmazta meg elvárásait a portugál szakember.

Merkantil Bank Liga 25. forduló

február 23., vasárnap 12.30 (TV: M4 Sport)

WKW ETO FC Győr - Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.