//

Támogatást kérnek a szegedi bohócdoktorok

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Karitáció Alapítvány közel 10 000 db hírlevéllel ellátott csekket küld ki a napokban, ezzel kéri a lakosságot, támogassa a bohócdoktorok, önkéntesek munkáját.

Az elmúlt 11 év rengeteg kihívást hozott az alapítvány számára, segítő programjaik keretén belül rászorulók ezreit tudták támogatni, legyen szó családokról vagy nagyobb közösségekről, intézményekről. Civil szervezetekkel, cégekkel és magánszemélyekkel együttműködve több egészségügyi intézménynek is tudtak eszközöket, használati tárgyakat adományozni.

A kórházi körülmények között való gyógyulás segítése kiemelt szívügyük, a Karitáció Alapítvány gyógyító bohócdoktorai az országot járva tesznek meg mindent, hogy a sérült, beteg gyermekek napjait egy kis vidámsággal könnyebbé tegyék.

Előző sztori

Megmentették az M43-as autópályán szaladgáló két kutyát - videó!

Következő sztori

Botka László lecsúszott, Herczeg Tamás felkerült a turisztikailag legeredményesebb vezetők listájára

Legutóbbi hasonló cikkek

Az országutak vándorai Dorozsmán

A hatalmas gépördögök szerelmesei számos program között válogathattak a hétvégi rendezvényen. Kamionos felvonulás, terepügyességi versenyek mellett…