Hírzóna

Sok a súlyos sérüléssel járó baleset Csongrád megyében

Sok a súlyos sérüléssel járó baleset Csongrád megyében

2020. február 28., péntek
Sok a súlyos sérüléssel járó baleset Csongrád megyében
Csongrád megyében történt szinte a legtöbb olyan baleset, amelyiknek súlyos sérültje is volt. Tavaly az első három negyedévben összesen 16 ezer 324 ember sérült meg valamilyen közlekedési balesetben - írja a Délmagyar.

Egy kisteherautó rohant egy buszba a napokban a Algyő és Szentes között. A buszon hú­­­szan ültek, nekik nem lett bajuk, viszont a kisteherautó sofőrjét kórházba kellett vinni. Most pedig kiderült: a megyében történik szinte a legtöbb olyan baleset, amelyekben sú­lyosan megsérül valaki.

A Központi Statisztikai Hi­vatal (KSH) most hozta nyilvá­nosságra a tavalyi baleseti adatokat. Ebből kiderül, hogy 2019 első három negyedévében összesen 16 ezer 324 ember sérült meg valamilyen közlekedési balesetben. Jó hír az, hogy ez 3,2 százalékkal kevesebb, mint tavalyelőtt. A rossz hír viszont az, hogy Csongrád megye nem áll jól. További részletek ITT olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.