Hírzóna

Piás bolti szarkát fogtak Csongrádon

Piás bolti szarkát fogtak Csongrádon

2020. február 7., péntek
Piás bolti szarkát fogtak Csongrádon

A Csongrádi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki az elmúlt napokban több áruházból lopott a városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 24 éves feltételezett elkövető először február 4-én reggel ment be a város egyik áruházába, ahol egy üveg szeszes italt rejtett a ruhája alá, majd távozott. Másnap hajnalban felfeszítette egy helyi vegyesbolt ajtaját, ahova bement és egyebek mellett alkoholos italokat vitt el több tízezer forint értékben. Az adatgyűjtés során a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését. A Csongrádi Rendőrkapitányságon üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.