Kerékpáralkatrészeket lopnak Tarjánban

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tarján városrészben élő több olvasónk jelezte, hogy az utóbbi időben megszaporodott a kerékpártolvajok száma a környéken. Legtöbbször a lezárt biciklik alkatrészeit tulajdonítják el az ismeretlenek.

– Nemes egyszerűséggel ellopták a bringám ülését. Néhány percre zártam csak le, amíg beugrottam az ABC-be a Budapesti körúton, de mire kijöttem, már nem volt rajta – kesergett lapunknak Ágnes.

Hozzátette, elővigyázatosságból mindig leszokta venni a lámpákat, amikor lezárja a kerékpárját, de arra még nem gondolt, hogy az ülésre is fokozottan figyelnie kell.

Nem Ágnes volt az egyetlen, aki felkereste lapunkat a kerékpártolvajok miatt. Két másik, neve elhallgatását kérő olvasónk is jelezte, hogy hiányosan találta kerékpárját az elmúlt héten. Egyikőjüknek a kerekeit szerelték le Tarjánban, másikuknak a komplett bringáját eltulajdonították.

– Most már bánom, hogy spóroltam a biciklizáron. Gondolom csupán néhány másodpercig babrált vele a tolvaj, majd miután szétvágta, otthagyta nekem emlékbe. Bárcsak a biciklit hagyta volna meg – panaszkodott az olvasó.

Olvasóink észrevételeit továbbítottuk a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságnak, amit választ kapunk, frissítjük a cikket.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Előző sztori

Az enyhe időjárás miatt korábban kezdődik a pollenszezon 

Következő sztori

Vállalhatatlan kötelezettségek miatt tartanak a sárga szemetesektől a társasházkezelők

Legutóbbi hasonló cikkek