Sport

Jótékonysági akcióhoz csatlakozott a MOL-Pick Szeged

Jótékonysági akcióhoz csatlakozott a MOL-Pick Szeged

2020. február 13., csütörtök
Jótékonysági akcióhoz csatlakozott a MOL-Pick Szeged

Az alig másfél éves Batonai Patrik komoly műtét előtt áll. A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata csatlakozott az MTK Budapest jótékonysági akciójához: Mikler Roland, Bánhidi Bence és a Paris SG aláírt mezét ajánlották fel licitre.

Batonai Patrikra szívtranszplantáció vár. A beavatkozás után komolyan megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. Hetekkel ezelőtt az MTK Budapest labdarúgóklub jótékonysági akciót hirdetett, a szívműtét előtt álló kisfiú megsegítése érdekében. A nemes ügyhöz csatlakozott a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata is, a klub három mezt ajánlott fel licitre. A csapat két magyar válogatott játékosának, Mikler Rolandnak és Bánhidi Bencének a mezét, valamint a soron következő BL-rivális, a Paris SG szerelését bocsátotta árverésre. A vatera.hu-n a következő linkekenvárják a felajánlásokat:

Bánhidi Bence meze:

https://www.vatera.hu/banhidi-bence-mol-pick-szeged-meze-2870837012.html

Mikler Roland meze:

https://www.vatera.hu/mikler-roland-mol-pick-szeged-meze-2870836679.html

Paris SG mez:

https://www.vatera.hu/paris-saint-germain-kezilabdacsapat-meze-2870838173.html

(Kiemelt kép: Pickhandball)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.