Sport

Joan Canellas és Mikler Roland a hét legjobbjai között

Joan Canellas és Mikler Roland a hét legjobbjai között

2020. február 18., kedd
Joan Canellas és Mikler Roland a hét legjobbjai között

Káprázatos második félidővel 32-29-re nyert a MOL-Pick Szeged a PSG ellen a kézilabda Bajnokok Ligájában. A csapat sikere mellett két szegedi játékos teljesítményét az EHF TV külön kiemelte.

A mérkőzést 10 góllal záró, 83 százalékos teljesítményt nyújtó Joan Canellas produkciója nem csak a "Meccs embere" címhez volt elég, de az EHF TV heti topcsapatába is bekerült. https://www.youtube.com/watch?v=6Rv7r-P-aqM Joan Canellas teljesítménye további sikereket hozhat, miután a forduló legjobb hét játékosából kerül majd ki a hét legjobbja a szurkolók szavazatai alapján.

Szavazni itt tudnak.

Mindkét szegedi kapus parádés védésekkel segítette a csapatot győzelemhez. Mirko Alilovic a felzárkózásban hozott bravúrokat, míg Mikler Roland a meccs elején és végén is parádézott a kapuban. A magyar válogatott kapus egyik védését az EHF TV az 5 legszebb közé választotta.

Itt nézheti meg

a forduló legszebb védéseit. De nem csak a szegediek teljesítménye, a PSG két klasszisának megmozdulása is bekerült az összefoglalóba. A dán Mikkel Hansen és norvég Sander Sagosen két remekbe szabott góljával igazolta klasszisát. https://www.youtube.com/watch?v=pjo1DiqR8Bk Aki pedig röviden szeretné feleleveníteni a vasárnapi meccs történéseit, ezzel a rövid összefoglalóval megteheti. Érdemes megnézni, gyönyörű jelenetekkel van tele. https://www.youtube.com/watch?v=zpfzXKG9a-k A szegediek kedden kora reggel már elindultak a következő, szerda este 7 órakor kezdődő Flensburg elleni BL-meccsükre. A dániai Billund érintésével délután érkeznek Flensburgba, ahol még ma edzést vezényel a szakmai stáb.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.