Fagyoskodnak a tarjániak – A SZETÁV szerint minden rendben

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hibás fűtésre panaszkodnak a tarjániak, azonban a SZETÁV nem észlelt problémát és bejelentés sem érkezett hozzájuk.

– Éjjel-nappal hűvös van a lakásunkban, pedig még március sincs. Nem tudjuk, mi lehet ennek az oka – panaszkodott lapunknak Irén, aki a Budapesti körúton lakik. Nappalijában 18 fokot mért hétfőn, annyira fázik, hogy elmondása szerint olykor kabátban kell ülnie.

De nem csak ő, mások is panaszkodtak a hidegre. A szegedi lakosok között az interneten kialakult egy “vitafórum”, amelyben többen leírták, milyen problémákat tapasztaltak az elmúlt napokban. Van, aki hősugárzóval kénytelen fűteni a lakásában. Mások viszont azt mondják, nekik elég, ha a csövek melegek, ugyanis azok is elég melegen tartják a lakásukat.

Kedden e-mailben kerestük a SZETÁV-ot, ahonnan azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem érkezett bejelentés sem Tarjánból, sem Felső-városból. – Sem a Budapesti körútról, sem a Csillag tér környékéről egyetlen panaszbejelentésünk sincs – válaszolták. Azt is hozzátették, hogy a kérdéses területek ellátó berendezései folyamatosan működnek. A szolgáltató arra kéri a lakosokat, hogy amennyiben problémát tapasztalnak, akkor keressék fel 24 órás diszpécserszolgálatukat a 62/540-540-1-es telefonszámon, ezen kívül az info@szetav.hu e-mail-címen, levélben vagy személyesen a 6724 Szeged, Vág utca 4. szám alatt tehetnek bejelentést.

Előző sztori

Árokba borult egy kocsi Kövegyen

Következő sztori

Felfüggesztik a börtönzsúfoltság miatt megítélt kártalanításokat

Legutóbbi hasonló cikkek