Közélet

Fagyoskodnak a tarjániak – A SZETÁV szerint minden rendben

Fagyoskodnak a tarjániak – A SZETÁV szerint minden rendben

2020. február 25., kedd
Fagyoskodnak a tarjániak – A SZETÁV szerint minden rendben

Hibás fűtésre panaszkodnak a tarjániak, azonban a SZETÁV nem észlelt problémát és bejelentés sem érkezett hozzájuk.

– Éjjel-nappal hűvös van a lakásunkban, pedig még március sincs. Nem tudjuk, mi lehet ennek az oka – panaszkodott lapunknak Irén, aki a Budapesti körúton lakik. Nappalijában 18 fokot mért hétfőn, annyira fázik, hogy elmondása szerint olykor kabátban kell ülnie.

De nem csak ő, mások is panaszkodtak a hidegre. A szegedi lakosok között az interneten kialakult egy "vitafórum", amelyben többen leírták, milyen problémákat tapasztaltak az elmúlt napokban. Van, aki hősugárzóval kénytelen fűteni a lakásában. Mások viszont azt mondják, nekik elég, ha a csövek melegek, ugyanis azok is elég melegen tartják a lakásukat.

Kedden e-mailben kerestük a SZETÁV-ot, ahonnan azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem érkezett bejelentés sem Tarjánból, sem Felső-városból. – Sem a Budapesti körútról, sem a Csillag tér környékéről egyetlen panaszbejelentésünk sincs – válaszolták. Azt is hozzátették, hogy a kérdéses területek ellátó berendezései folyamatosan működnek. A szolgáltató arra kéri a lakosokat, hogy amennyiben problémát tapasztalnak, akkor keressék fel 24 órás diszpécserszolgálatukat a 62/540-540-1-es telefonszámon, ezen kívül az info@szetav.hu e-mail-címen, levélben vagy személyesen a 6724 Szeged, Vág utca 4. szám alatt tehetnek bejelentést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.