Sport

Dean Bombac könnyet csal a szegediek szemébe

Dean Bombac könnyet csal a szegediek szemébe

2020. február 24., hétfő
Dean Bombac könnyet csal a szegediek szemébe

Ahogy arról beszámoltunk, Dean Bombac 2024-ig meghosszabbította szerződését a MOL-Pick Szeged csapatával. A szlovén irányító röviddel a hír bejelentése után, közösségi oldalán hosszan és érzelemtől sem mentesen írt döntésének hátteréről.

Íme Dean Bombac posztja magyarra fordítva, amit változtatás nélkül közlünk:

Nyáron lesz hat éve, hogy először Szegedre jöttem feleségemmel és Emma lányommal, hogy megnézzük a várost, ahol 2 évig terveztünk élni. Ha valaki akkor az mondja nekem, hogy néhány év múlva mit gondolok majd a városról és a klubról, soha nem hinném el. Abban a két évben, amikor nem a Picknél játszottam, rájöttem, mennyire hiányzik a város, a klub, a rajongók, a barátok, a légkör és a jó érzés, ami eltöltött, amikor idejöttem. Az érzés, hogy ... boldog voltam. És most, hogy itt vagyok, boldog vagyok, a feleségem boldog, a családom boldog, mindannyian boldogok vagyunk itt! ❤️ Nagyon szeretünk mindent ebben a városban. És nem csak a várost, de szeretem a klubot is. Büszke vagyok, amikor hallgattam a Bajnokok Ligája-himnuszt, és Pick-mezben állok a pályán, a szívem olyan gyorsan kezd verni, amikor a rajongók tökéletes hangulatot csinálnak a csarnokban, a padló is remegni kezd. ... Hiszek ebben a klubban, és biztos vagyok benne, hogy Európa legjobbja lesz. Itt minden adott, ami szükséges ahhoz, hogy a legjobb csapat legyen. 💪🏼 De leginkább .... imádom az embereket! Érzem a szeretetet, a kézilabdaszenvedélyt a városban, kedvességet, támogatást, és nemcsak a pályán, hanem a mindennapi életben is. Ezért tértem vissza 2 év után Lengyelországból. Abban a pillanatban, amikor visszatértünk, úgy éreztük, hogy hazaértünk! Azóta rájöttem, milyen boldogok vagyunk itt, és most, majdnem két év elteltével elmondhatom, hogy nem csak jól érzem magam, mivel Szeged a második otthonom, kijelenthetem, hogy valójában otthon vagyok. Az ember pedig soha nem mehet el az otthonából! 🏠 Ezért örülök annyira ennek a bejelentésnek, ezentúl is figyelnetek kell a 44-es számú kocsit, hallgatnotok a csarnokban gyerekeim kiabálását, engem pedig a pályán - újabb 1589 napig😅 Remélhetőleg rövidesen magyarul tudok posztolni- ígérem megpróbálom 🤪 Tehát találkozunk a jövőben is a meccseken😉 Minden tőlem telhetőt megteszek, és 2024 júniusáig minden nap a pályán hagyom a szívemet. Hajrá Pick Szeged! 💙 https://www.facebook.com/bombac.dean/photos/a.381735088595240/2475387735896621/?type=3&theater

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.