Közélet

70 zsák kupakot gyűjtött a kormányhivatal a Gemma Központ javára

70 zsák kupakot gyűjtött a kormányhivatal a Gemma Központ javára

2020. február 13., csütörtök
70 zsák kupakot gyűjtött a kormányhivatal a Gemma Központ javára

A Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai is csatlakoztak a Zöld Béka kupakgyűjtő akcióhoz a Gemma Központért.A kezdeményezésből befolyó pénzből az intézmény egy kreatív-kézműves műhelyet szeretne létrehozni és fenntartani.

A jótékony cél érdekében a környezettudatosság és a fenntartható jövő jegyében a Kormányhivatal munkatársai bő fél év alatt közel70 közepes méretű zacskónyi, közel 50 000 műanyag kupakot gyűjtöttek össze. Az összegyűjtött kupakokat a Csongrád Megyei Kormányhivatal nevében dr. Juhász Tünde kormánymegbízott adta át Péntek Imrénének, a Gemma Központ vezetőjének. Juhász Tünde kiemelte, hogy a hivatalnak idáig is jó kapcsolta volt a Gemma Központtal. – A korábbi években is támogattuk már az intézményt bútorokkal, számítógépekkel. A mostani akciót folytatjuk és kiterjesztjük a megye valamennyi járási hivatalára – fogalmazott. Nagy segítséget jelent a számunkra minden egyes kupak, ugyanisminél több fejlesztő játékot szeretnénk most beszerezni a központ részére – mondta Péntek Imréné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.