Közélet

Valentin-napi játékra hívja a szerelmeseket a Szegedi Szabadtéri

Valentin-napi játékra hívja a szerelmeseket a Szegedi Szabadtéri

2020. január 23., csütörtök
Valentin-napi játékra hívja a szerelmeseket a Szegedi Szabadtéri

Különleges Valentin-napi játékra hívja a szerelmeseket a Szegedi Szabadtéri. Február 1-től 14-ig a Reök-palota előtt felállított postaládába várják a szerelmes üzeneteket, fogadalmakat. A legszerencsésebb párok ajándékcsomagokkal, backstage-bejárással, sőt a West Side Story páros belépőjével is gazdagabbak lehetnek. Elindult a Valentin-napi bérletakció is, így egy meglepetéssel több emlékezetes estét adhatunk.

Az idei Valentin-napot is felejthetetlenné teszi a Szabadtéri. Immár hagyomány, hogy az év legszerelmesebb napján a Reök-palota előtt ünneplik a szegediek szerelmük múlhatatlanságát. Azok, akik

február 1. és 14. között

bedobják szerelmes üzenetüket a REÖK előtt felállított postaládába teljes névvel és telefonszámmal ellátva, Valentin-napi ajándékcsomagokat, különleges backstage-bejárást, valamint fődíjként páros belépőt nyerhetnek az idei évad szívhez szóló musicaljére, a West Side Story-ra. Akik nem tudják személyesen bedobni az üzenetüket, azok SMS-ben +36 30 299 8888-as számra is elküldhetik a Rádió 88-nak.

A nyertes párokatfebruár 14-én, péntekensorsolják ki a Szabadtéri Valentin-napján, ahol a romantikus zenei aláfestést aRádió 88biztosítja. Délután 4 órától a Reök-palota elől szól az Aquapolis Lécci üzenetküldő műsor, ahol a szerelmesek üzenhetnek az éteren keresztül párjuknak, cserébe pedig kapnak egy dalt Szeged kedvenc zenéi közül. Sőt, a REÖK előtti téren egy hatalmas graffitifalat is felállítanak, ahová minden pár felfújhatja saját és szerelme nevét. Ez a fal megtalálható majd a West Side Story előadásai alatt a Dóm tér nyugati oldalán.

Igazán egyedi ajándéktippet is ad a Szabadtéri, hiszen már kaphatók a

kedvezményes Valentin-napi bérletek

. Felejthetetlen nyári élményekkel lephetik meg egymást a párok, ha a Dóm téri produkciókra szóló belépőket nyújtják át a szerelem ünnepén. A népszerű Shakespeare-vígjáték, a Sok hűhó semmiért igazi bolondos, szerelmes estét, az Apáca show vérpezsdítő dallamai pedig önfeledt kikapcsolódást ígérnek. A fergeteges musical a szívhez szóló Rómeó és Júlia történettel, a West Side Story-val együtt is megnézhető Valentin-bérletben. Egyetlen bérlettel élvezhető a különleges hangulatú újszegedi színpad összes előadása, így a hatalmas platánfák ölelésében a humoros elemekkel teli Agrippina, Moliére népszerű komédiája, az Úrhatnám polgár, a kacagtató vígjáték, a Betörő az albérlőm, valamint a szívmelengetően bájos családi mesebalett, a Hófehérke és a hét törpe is látható. A Szabadtéri a megváltott Valentin-napi bérletek mellé most Ajándékkoncert-belépőt is ad vásárlóinak, amelyek személyesen a REÖK-ben található jegyirodában vehetők át március 1-ig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.