Közélet

Székkutas a fejlődés útjára lépett

Székkutas a fejlődés útjára lépett

2020. január 28., kedd
Székkutas a fejlődés útjára lépett

Szél István, Székkutas polgármestere termékenynek és izgalmas évnek nevezte 2019-et. A település fejlődése idén is lendületben lesz. Utat, játszóteret, fitnesz­parkot építenek, folytatják a tanyafejlesztési projektet. Szigetelik az óvodát és remélik, nyer a belvízrendezési pályázatuk is - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint a településen számos nyertes pályázatot valósíthattak meg tavaly. – A polgármesteri hivatalunk 71 millió forintból újult meg. A hivatallal szembeni piacot 58 millió forintból alakítottuk ki. Az ott lévő üzletek egységes megjelenést kaptak, és újakat is építettünk. Ugyancsak jelentős beruházásnak számít a művelődési ház födémszigetelése, tetőcseréje, ami 57 millió forintba került. Az egészségházunk másfél millió forintból gazdagodott új eszközökkel – mondta Szél István. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.