Kultúra

Szegeden kezdődik a Bartók Béla emlékkoncert-sorozat

Szegeden kezdődik a Bartók Béla emlékkoncert-sorozat

2020. január 9., csütörtök
Szegeden kezdődik a Bartók Béla emlékkoncert-sorozat

Szegeden kezdődik a háromnapos koncertsorozat.

A Temesvár-Belvárosi Református Egyházközség által, Exc. Dr. Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi egyházmegye püspöke és Ft. Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke védnökségével, szervezett jótékonysági koncertsorozaton a Benedekfi testvérek (2014. június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján koncerteztek Temesváron)- Benedekfi István (zongora) és Benedekfi Zoltán (hegedű, dob) – előadásában Nicolo Paganini, Hubay Jenő, Johannes Brahms, Fritz Kreisler és saját művek csendülnek fel virtuóz formában.

A koncertkörút időpontjai és helyszínei:

2020. január 10-én, pénteken 19 órától, a SZEGEDI DÓMBAN a nyitókoncert 2020. január 11-én, szombaton 18 órakor TEMESVÁR, BÉTEL BAPTISTA imaház (Ady Endre u. vége az Eifel hídnál) 2020. január 12-én, vasárnap 12 órakor DETTA, KULTURÁLIS KÖZPONT 2020. január 12-én, vasárnap 17 órakor NAGYSZENTMIKLÓS, NÁKÓ KASTÉLY A koncertekre a belépés ingyenes, viszont a „... jobb adni ...” szellemében a szervezők szeretettel várják a jókedvű adakozók támogatását!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.