Közélet

Komoly gazdaságfejlesztésre készülnek Üllésen

Komoly gazdaságfejlesztésre készülnek Üllésen

2020. január 15., szerda
Komoly gazdaságfejlesztésre készülnek Üllésen

Többéves fejlesztési koncepcióban gondolkodik az üllési önkormányzat, amelynek a tavalyi év is része volt – mondta a Délmagyarnak évértékelőjében Üllés polgármestere, Nagy Attila Gyula.

A lap cikke szerintaz önkormányzat legfontosabb feladata, hogy az üllésiek életét komfortosabbá tegye azokkal a fejlesztésekkel, ötletekkel, amelyeket a képviselő-testület maga elé tűz. Ezeket általában koncepcióba gyűjtik, így több évet ölelnek fel. Tavaly az egészségházat az orvosok javaslatai alapján bővítették ki. Minden orvos 2-2 rendelőt kapott, már vérvételre is lehetőség van az épületben és bővült a várótér is. A polgármesteri hivatal szintén megújult környezetben működik, az épületben lévő okmányiroda átalakult kormányablakká, a hűtés-fűtési rendszer korszerűsítését is elvégezték. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program projektjei is ütemezetten haladnak a településen. A pályázatok nagy részét megnyerték. Egy ipari területfejlesztést érintő program még mindig kidolgozás alatt van, amellyel első körben egy 3,5 hektáros területet szeretnének ellátni alapinfrastruktúrával. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Karnok Csaba)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.