//

Komoly gazdaságfejlesztésre készülnek Üllésen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Többéves fejlesztési koncepcióban gondolkodik az üllési önkormányzat, amelynek a tavalyi év is része volt – mondta a Délmagyarnak évértékelőjében Üllés polgármestere, Nagy Attila Gyula.

A lap cikke szerint az önkormányzat legfontosabb feladata, hogy az üllésiek életét komfortosabbá tegye azokkal a fejlesztésekkel, ötletekkel, amelyeket a képviselő-testület maga elé tűz. Ezeket általában koncepcióba gyűjtik, így több évet ölelnek fel.

Tavaly az egészségházat az orvosok javaslatai alapján bővítették ki. Minden orvos 2-2 rendelőt kapott, már vérvételre is lehetőség van az épületben és bővült a várótér is. A polgármesteri hivatal szintén megújult környezetben működik, az épületben lévő okmányiroda átalakult kormányablakká, a hűtés-fűtési rendszer korszerűsítését is elvégezték.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program projektjei is ütemezetten haladnak a településen. A pályázatok nagy részét megnyerték. Egy ipari területfejlesztést érintő program még mindig kidolgozás alatt van, amellyel első körben egy 3,5 hektáros területet szeretnének ellátni alapinfrastruktúrával.

További részletek ITT olvashatók.

(Kiemelt kép: Karnok Csaba)

Előző sztori

Tízmilliárdos iparággá vált a börtönbiznisz

Következő sztori

Félházzal üzemelnek a hajléktalanszállók – sok fedél nélküli inkább az utcát választja