/

Erre számítsunk a megye határátkelőin a következő napokban

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul Csongrád megyében a következő napokban.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen pénteken a kilépő irányban a személygépjárművek tekintetében 30-60 perces, esetenként 120 perces, míg a buszok tekintettében 30-60 perces várakozás kialakulásával számolunk. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Kübekházán, Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és a röszkei közúti határátkelőhelyen a hétvégén 30 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban mindkét irányban.

Csanádpalotán pénteken és szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő irányban 60-180, kilépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében elsősorban belépő irányban 30-60 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén mindkét irányban 30-60 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon a tehergépjárművek esetén 30-60 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban.

Kiszomboron a személyforgalomban szombaton és vasárnap 30 perc várakozással lehet számolni belépő irányban.

rendőr
Előző sztori

Szabadidős rendőr fogott körözött bűnözőt Szegeden

Következő sztori

Továbbra is marad a kellemetlen idő, ónos szitálás is előfordulhat

Legutóbbi hasonló cikkek