Közélet

Benépesült bérlőkkel a makói Csipkesor

Benépesült bérlőkkel a makói Csipkesor

2020. január 12., vasárnap
Benépesült bérlőkkel a makói Csipkesor

Már csak két kiadó helyiség várja az új bérlőit a makói önkormányzat által fenntartott csipkesori üzletsoron - számolt be a Rádió 7.

Farkas Éva Erzsébet adta át vasárnap a legutóbb nyíló üzletet, a Barber Shopot. A polgármester a rádiónak elmondta: egy sikeres uniós támogatásnak köszönhetően összesen 280 millió forintból újulhattak meg az itt lévő üzletek, valamint a boltok előtt lévő zöldfelület. A Csipkesor még az 1970-es években épült, így már nagyon ráfért a felújítás. A városvezető hozzátette: nagyon örül annak, hogy folyamatosan nyílnak itt az új üzletek, hiszen a turisták által is látogatott területről van szó. A vasárnapi átadásnál elsőként Varga Ferenc önkormányzati képviselő, valamint Gergely Gábor, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának elnöke ült bele a borbélyszalon székeibe, hogy rendbe tegyék a frizurájukat. Az új szalon bérlője, Lázár Balázs kiemelte: fiatalos üzletet alakítottak ki, mert úgy látja, van kereslet az ilyen jellegű szolgáltatásokra a városban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.