Közélet

Új minibölcsőde épül Csanádalbertin

Új minibölcsőde épül Csanádalbertin

2019. december 15., vasárnap
Új minibölcsőde épül Csanádalbertin

Sikeres pályázatoknak köszönhetően összesen közel 150 millió forintos támogatással kezdi 2020-at Csanádalberti - számolt be a Rádió 7.

Csjernyik Zoltán polgármester a rádiónak elmondta: a Magyar Falu Programnak, a Területi Operatív Programnak, valamint a Belügyminisztériumnak köszönhetően valósíthatják meg ezeket a beruházásokat. Energetikai szempontból korszerűsítik az óvodát és az iskolát, felújítják a szolgálati lakást. Emellett egy új minibölcsődét is építenek, illetve rendbe teszik a község belterületi útjait. Csjernyik Zoltán kitért arra is, hogy a 70 milliós minibölcsi építése nem csupán a helyi, hanem a pitvarosi, nagyéri és ambrózfalvi gyerekek elhelyezését is megoldja. Az óvodát és az iskolát 35 millióból korszerűsítik, valamint megújul az ovi udvara is. A szolgálati lakást pedig 30 millióból tudják rendbe tenni. Az utakra pedig összesen 15 milliót költhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.