Közélet

John Newman is fellép a SZIN-en

John Newman is fellép a SZIN-en

2019. december 19., csütörtök
John Newman is fellép a SZIN-en

A hazai fesztiválfanok egyik legszeretettebb világsztárja, a kirobbanó erejű koncertjeiről ismert John Newman 2020 augusztus végén, az utolsó hazai nagyfesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon lép majd fel. A SZIN szervezői most a karácsonyfa alá tettek három hazai kedvencet is: jön majd Szegedre a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a 2020-ban 20. születésnapját ünneplő 30Y is.

Nem vitás, hogyha John Newman fellép egy fesztiválon, ott egy fantasztikus show veszi kezdetét, 100%-os pörgéssel, elementáris erővel, lehengerlő előadással az első pillanattól az utolsóig, ami általában a dance-pop himnusza, a Love Me Again. Jövőre ezúttal a Tisza-parton, a SZIN közönsége élheti át ezt a show-cunamit, ami méltó lezárása lesz a 2020-as fesztiválszezonnak. A SZIN szervezői hazai zenekarokat is “csöpögtetnek” már, egyelőre az biztos, hogy a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a jövőre 20 éves 30Y is fellép Szegeden. És az is biztos, hogy a hazai fesztiválszcéna legzsebbarátabb bulisorozatára december 31-ig 18. 990 forintért lehet bérletet venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.