Közélet

Idén is várják a szegedi egyetemen a Mikulást

Idén is várják a szegedi egyetemen a Mikulást

2019. december 2., hétfő
Idén is várják a szegedi egyetemen a Mikulást

Közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságainkat és felkészülni a Mikulás érkezésére. Idén december 3-án várják a volt hallgatókat, régi és jelenlegi dolgozókat csemetéikkel az Alma Mater Mikulás ünnepség szervezői.

A Mikulás idén immáron 14. alkalommal látogat el a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen a gyerekek személyesen is találkozhatnak vele. Az Alma Mater Mikulás ünnepségen 16:30-tól a szokásos kézműves-foglalkozásokkal, játékokkal várják a szervezők a gyerekeket , majd 17:00 órától 17:45-ig a VACKOR Zenekar koncertje előzi meg a Mikulás érkezését. A rajzverseny eredményhirdetése 17:45-től veszi kezdetét, majd a Mikulás megajándékozza az odalátogató gyerekeket.

(Forrás: SZTE)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.