Meteor

Hó volt, hol nem volt...

Hó volt, hol nem volt...

2019. december 2., hétfő
Hó volt, hol nem volt...

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint észak felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, és egyre inkább csak délen, délkeleten lehet eső, ami havas esőbe, havazásba vált át.

Éjszaka délen is csökken a felhőzet, késő estére mindenütt megszűnik a csapadék, főként északkeleten köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik. Kedden északkeleten helyenként tartósabban megmaradhat a köd, másutt a változóan felhős ég mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Néhol hózápor kialakulhat. Az északnyugati, északi szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon néhol meg is erősödik, északkeleten azonban többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -5 fok között alakul, de északkeleten a havas, szélvédett, derült helyeken -6, -10 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 0 és +5 fok között várható, de a tartósabban ködös tájakon hidegebb lesz.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=iV0w3OtxWuQ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.