Közélet

(Fél)meztelen férfiak ígérnek “extra kényeztetést” az IH-ban

(Fél)meztelen férfiak ígérnek “extra kényeztetést” az IH-ban

2019. december 12., csütörtök
(Fél)meztelen férfiak ígérnek “extra kényeztetést” az IH-ban

Szexi szakácsok, mocskos autószerelők, erőtől duzzadó tűzoltók. Meghökkentő és egyesek számára talán megbotránkoztató programmal várja a 18 év feletti hölgyeket az önkormányzati fenntartású IH Rendezvényközpont. A helyszín az önkormányzati választás estéjén Botka László eredményvárójának adott otthont, most pedig egy chippendale-shownak.

"Európa 10 legsármosabb férfi revü előadója ismét elhozza nektek legféltettebb vágyaitokat! Minden idők legizgalmasabb repertoárjával érkezünk, vakmerő Top Gun pilóták, szexy szakácsok, mindenhol kemény kommandósok, mocskos autószerelők, erőtől duzzadó tűzoltók, alfa hím vőlegények, és félisten fáraók fognak kényeztetni, szenzációs karácsonyi köntösben" -

így kezdődik annak az eseménynek a hirdetése

, amelyet az önkormányzati fenntartású IH Rendezvényközpontba hirdettek meg december 14-re, szombatra. Az esemény szervezői egy "züllött csajos buliba" invitálják a szigorúan 18 év feletti hölgyeket, akik "igazán elengedhetik magukat" és "felejthetetlen élményben" lesz részük. Férfiak részére a belépés nem engedélyezett.

Forró hangulatra van kilátás az IH-ban (fotó: ihrendezvenykozpont.hu)

"Profi modellekből, táncosokból, akrobatákból és énekesekből álló férfi revütánccsapat közismerten Európa Magic Mike-ja V. évad alkalmából egy teljesen új világszínvonalú show-val készül" - írják a szervezők, hozzátéve, hogy a két és félórás műsor egyedülálló látványt, maximális kényeztetést és Las Vegas-i hangulatot garantál a résztvevőknek. Azt előzetesen nem lehet tudni, hogy a maximális kényeztetés mit is jelent pontosan, viszont legalább annyira sejtelmesen hangzik ez a megfogalmazás, mint a következő mondat, amely szintén szerepel a hirdetésben: "Az előadás alatt megvásárolható extra szolgáltatásokról részletes tájékoztatást a jegyben találod!". A belépőjegyekhez 3490, 5490 és 6490 forintért lehet hozzájutni, de aki akar, még többet költhet, és extra szolgáltatásokat is rendelhet. Azt persze nem részletezik, hogy az extra szolgáltatások mit is foglalnak magukban. Az előadás alatt egyébként a teljes nézőteret is bevonják a műsorba a chippendale fiúk, a hölgyek kiválasztása véletlenszerű lesz. Nagyjából erre lehet majd számítani:

"A hangulat fokozásáról Matteo Gomes és Pietro Jackson revütánc világbajnok gondoskodik. Ezt minden nőnek látnia kell!" - zárul a hirdetés szövege. Az ügyben kerestük a szegedi önkormányzatot, hogy mit gondolnak arról, hogy (fél)meztelen férfiak lépnek majd fel egy önkormányzati fenntartású intézményben, ahol ráadásul olyan extra szolgáltatásokat is lehet vásárolni, amelyekről előzetesen semmit sem lehet tudni. Arra is kíváncsiak vagyunk, mit is jelent pontosan az extra szolgáltatás kifejezés. Ha esetleg érkezik válasz - általában nem szokott az önkormányzattól -, akkor természetesen frissítjük a cikket vagy újjal jelentkezünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.