Hírzóna

Ezúttal 33 migráns próbálkozott egy nap alatt Csongrádban

Ezúttal 33 migráns próbálkozott egy nap alatt Csongrádban

2019. december 7., szombat
Ezúttal 33 migráns próbálkozott egy nap alatt Csongrádban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba harminchárom határsértő Csongrád megyében pénteken. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök december 6-án 0 óra és 24 óra között tizenhárom esetben, harminchárom határsértőt tartóztattak fel Röszke és Szeged közigazgatási területén, valamint a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Ellenőrzésük során a férfiak szír, afgán, algériai és palesztin állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.