Közélet

Évet értékeltek a makói vállalkozók

Évet értékeltek a makói vállalkozók

2019. december 21., szombat
Évet értékeltek a makói vállalkozók

A Marosmenti Vállalkozók Szövetsége péntek este a makói Koronában rendezte meg az Évzáró Koccintását, amelyen Farkas Éva Erzsébet polgármester is részt vett - számolt be a Rádió 7.

Kozák Erika, a szövetség elnöke a rádiónak elmondta: nem csupán értékelték az idei munkát és megbeszélték a jövő évi terveket, hanem a legfontosabbat, vagyis az együttműködést erősítették ezzel a rendezvénnyel. Ahogy 2019-ben, úgy 2020-ban számos programot tartanak, illetve folytatják a népszerű klubesteket, amelyekre olyan előadókat hívnak meg, akik minden téren segítik a vállalkozásokat. Kozák Erika kiemelte: az idén többek között együttműködési megállapodást is aláírtak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával. Ennek köszönhetően közös programokat fognak szervezni. Ahogy az elmúlt két esztendőben, így 2020-ban is a Hagymafesztivál szerves része lesz a Vállalkozói Sziget, melyen bemutatkozhatnak a helyi és a térségi vállalkozások. A szövetségnek jelenleg 90 tagja van, nem csak makóiak és kistérségiek, de szegediek és hódmezővásárhelyiek is csatlakoztak hozzájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.