//

Elkészült a fitneszpark Zákányszéken

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elkészült Zákányszéken a záportározó melletti területen a fitneszpark. A beruházást továbbiak követik majd, a cél egy rekreációs tér kialakítása – írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint a közelmúltban több nagyobb beruházás is zajlott Zákányszéken. A csapadékvíz-elvezetés elkészült, a beruházás egyik leglátványosabb része a záportó kialakítása volt a focipálya mögötti területen, ahol az önkormányzat tervei szerint a későbbiekben szabadidőparkot alakítanak majd ki.

– Ez az egész terület egy sport- és szabadidőcentrum helyszíne. Ennek első lépése a záportározó kialakítása volt, amivel ezt a zsombékos, vizes területet rehabilitáltuk – magyarázta Matuszka Antal, Zákányszék polgármestere. A településen korábban zajlott munkálatokról szólva elmondta, sikeresen megvalósították az energetikai projektet, amely során megújult az iskola, a sportcsarnok, s takarékosabbá vált az óvoda épülete is. Csapadékvíz-elvezető és -szikkasztó rendszer, záportározó képezi az alapját egy hosszú távú elképzelésnek, mely a sportpálya mellett egy rendezett területen sport- és szabadidőpark kialakítását teszi majd lehetővé.

További részletek ITT olvashatók.

(Kiemelt kép: Frank Yvette)

Előző sztori

Télköszöntőt rendeznek a vadasparkban

Következő sztori

Magyarország egyik legjobb foglalkoztatója egy szegedi cég