/

Az év kávézója lett a szegedi Delimo Cukrászda

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Év Kávézója 2019, Év Baristája 2019, Év Kávéja 2019 – három díjat is  elhozott a Kávékorzó Magazin idei közönségszavazásán kedden délután a szegedi Delimo Cukrászda és népszerű baristájuk, Petrovics József. Az országos szavazás november 25. és december 1. között zajlott, az eredmény minden szegedi várakozást felülmúlt.

– Szegediként és a cukrászda csapataként egyaránt hatalmas  megtiszteltetés ért bennünket, főleg, hogy a szervezők elmondása szerint a több tucat benevezett kávézó között rangos budapesti vendéglátóhelyek és az ország legjobb baristái ott voltak – nyilatkozta Mannah Reda tulajdonos, akit december elején arról értesítettek, hogy bekerültek a
top 10-be.

– Amikor meghallottam, hogy a legjobbak között vagyunk, hirtelen olyan érzésem támadt, hogy még az is lehet, hogy mi hozzuk el az első helyezést, persze babonából ezt senkinek sem mertem elmondani. Azt viszont, hogy egyszerre két első helyet is nyerünk, a legszebb álmaimban sem mertem volna gondolni. Nagyon szépen köszönöm minden csodás szegedinek, akik ránk szavaztak és természetesen a Reök és Delimo cukrászdák csapatának, úgy érzem, most érett be az a kompromisszumoktól mentes, éjt nappallá tévő munka, ami az elmúlt másfél évünket
jellemezte.

A Kávés Szakma Legjobbjai című szavazást 2011 óta rendezi meg a Kávékorzó Magazin, a verseny kifejezett célja, hogy a szakmai díjak mellett legyen egy 100%-ban a közönségre bízott megmérettetés is Magyarország legnépszerűbb kávézói és baristái között. A szegedi cukrászda sikertörténete rögtön tripla győzelem: a fenti két díj mellett a Szegeden kizárólag náluk kapható Pascucci Golden Sack nyerte az Év Kávéja címet.

Előző sztori

A Szeviép vezetőinek felmentését kérték ügyvédeik- pénteken ítéletet hirdetnek

Következő sztori

Betegőrző monitorokat kap a gyermekgyógyászati klinika