Közélet

Az év kávézója lett a szegedi Delimo Cukrászda

Az év kávézója lett a szegedi Delimo Cukrászda

2019. december 10., kedd
Az év kávézója lett a szegedi Delimo Cukrászda

Év Kávézója 2019, Év Baristája 2019, Év Kávéja 2019 - három díjat is elhozott a Kávékorzó Magazin idei közönségszavazásán kedden délután aszegedi Delimo Cukrászda és népszerű baristájuk, Petrovics József. Az országos szavazás november 25. és december 1. között zajlott, azeredmény minden szegedi várakozástfelülmúlt.

- Szegediként és a cukrászda csapataként egyaránt hatalmas megtiszteltetés ért bennünket, főleg, hogy a szervezők elmondása szerinta több tucat benevezett kávézó között rangos budapesti vendéglátóhelyekés az ország legjobb baristái ott voltak - nyilatkozta Mannah Redatulajdonos, akit december elején arról értesítettek, hogy bekerültek a top 10-be. - Amikor meghallottam, hogy a legjobbak között vagyunk,hirtelen olyan érzésem támadt, hogy még az is lehet, hogy mi hozzuk elaz első helyezést, persze babonából ezt senkinek sem mertem elmondani.Azt viszont, hogy egyszerre két első helyet is nyerünk, a legszebbálmaimban sem mertem volna gondolni. Nagyon szépen köszönöm minden csodásszegedinek, akik ránk szavaztak és természetesen a Reök és Delimocukrászdák csapatának, úgy érzem, most érett be az a kompromisszumoktólmentes, éjt nappallá tévő munka, ami az elmúlt másfél évünket jellemezte. A Kávés Szakma Legjobbjai című szavazást 2011 óta rendezi meg aKávékorzó Magazin, a verseny kifejezett célja, hogy a szakmai díjakmellett legyen egy 100%-ban a közönségre bízott megmérettetés isMagyarország legnépszerűbb kávézói és baristái között. A szegedicukrászda sikertörténete rögtön tripla győzelem: a fenti két díj melletta Szegeden kizárólag náluk kapható Pascucci Golden Sack nyerte az ÉvKávéja címet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.