A szegedi sikersztori: megható videó készült a kajak-kenu vb-ről

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az aranyérmes Gazsó Alida Dóra, Csipes Tamara, Medveczky Erika és Bodonyi Dóra (b-j) a női kajak négyesek 500 méteres versenyének eredményhirdetésén a szegedi kajak-kenu világbajnokságon 2019. augusztus 25-én (MTI/Szigetváry Zsolt)

“Szeged tényleg sikersztori lett!” – ezzel a címmel jelent meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Youtube-oldalán egy összefoglaló videó, amely a 2019-es szegedi kajak-kenu világbajnokság legszebb pillanatait örökíti meg.

A nyáron felújításon és korszerűsítésen átesett Maty-éri pályán megrendezett szegedi kajak-kenu világbajnokságon a magyar csapat öt arannyal, négy ezüsttel és három bronzzal – plusz a paraversenyekben egy további első hellyel -, valamint 12 olimpiai kvótával zárt.

A sikersztori tehát egyáltalán nem túlzás jelző, hiszen megszerzett 12 érem és 12 olimpiai kvóta valóban remek teljesítménynek nevezhető.

Csak, hogy a legemlékezetesebb pillanatokat elevenítsük fel: aranyérmet nyert K-1 1000 méteren Csipes Tamara és Kopasz Bálint, K-1 5000 méteren Bodonyi Dóra ért célba elsőként, míg K-2 1000 méteren a Medveczky Erika, Hagymási Réka páros, K-4 500-on pedig a Gazsó Alida Dóra, Csipes Tamara, Medveczky Erika, Bodonyi Dóra összetételű egység bizonyult a legjobbnak. A parasportolók közül Kiss Péter KL1-200-on nyert aranyérmet.

Előző sztori

Fidesz: erősen felmerül a bírói korrupció gyanúja a Szeviép-ügyben

Következő sztori

Szűrt napsütésre számíthatunk