Közélet

Összehozza a civileket a makói Erzsébet-ház

Összehozza a civileket a makói Erzsébet-ház

2019. november 27., szerda
Összehozza a civileket a makói Erzsébet-ház

Húsz szervezet 100 képviselője vesz részt azon a Civil napon, amelyet az Angyalsóhaj Alapítvány szervez Makón, a helyi civil közösségek számára november 28-án, csütörtökön. A rendezvény célja kettős: egyrészt az, hogy erősödjön a civil szervezetek közötti együttműködés, másrészt pedig az, hogy az Erzsébet ház, mint közösségi tér is bemutatkozhasson.

A szakmai program a civil élet olyan fontos és aktuális kérdéseit járja körbe, mint a fiatalok megnyerése az önkéntes munkára, az alulról jövő kezdeményezés és a szakmai elvárások összeegyeztethetősége. Az előadók a civil szféra kiváló megyei szakemberei. A program 10 órakor kezdődik, a rendezvényt Farkas Éva Erzsébet, az Angyalsóhaj Alapítvány fővédnöke, Makó polgármestere nyitja meg a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hangszeres növendékei közreműködésével. Az ünnepélyes pillanatok után a házban megkezdődik az adventi készülődés is: az Angyalsóhaj Alapítvány hétvégi sütikóstolójára készítenek mézeskalács köszönőajándékokat a kuratóriumi tagok, iskolás gyerekekkel és az ÉFOÉSZ makói csoportjának képviselőivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.