Hírzóna

Notórius biciklitolvajt kaptak el Vásárhelyen

Notórius biciklitolvajt kaptak el Vásárhelyen

2019. november 14., csütörtök
Notórius biciklitolvajt kaptak el Vásárhelyen

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki több kerékpárt tulajdonított el a városból és környékéről - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 28 éves férfi idén augusztusban, októberben és novemberben is egy-egy kerékpárt lopott el. Az elkövetőnek nem volt nehéz dolga, mert a biciklik helytelenül, vagy egyáltalán nem voltak lezárva. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. A férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.