Közélet

Nem érzik "eléggé" díszesnek Szeged karácsonyfáját a szegediek

Nem érzik "eléggé" díszesnek Szeged karácsonyfáját a szegediek

2019. november 29., péntek
Nem érzik "eléggé" díszesnek Szeged karácsonyfáját a szegediek

Nincsenek megelégedve a város karácsonyfájával a szegediek, akik a legnépszerűbb közösségi csoportban adtak hangot nemtetszésüknek. Mit gondol, Ön szerint (se) szép Szeged karácsonyfája?

A 13 méter magas és nagyjából 15 éves fát egy baktói nyugdíjas férfi és családja ajánlotta fel, aggódtak, hogy kidöntheti az erős szél, így mindenképpen kivágták volna. A fa egy héttel később - miután a helyére került - így néz ki:

A legnépszerűbb szegedi közösségi csoportban rengeteg kritizáló komment született, a cikk írásakor már több mint kétszáz hozzászólás érkezett az egyik, karácsonyfáról szóló poszthoz. Legtöbben azt nehezményezik, hogy kicsi és csúnya a fa, amely ráadásul nincs is igényesen feldíszítve. „Ezért kár volt kivágni ezt a fát, elég lett volna egy seprű” – írta az egyik hozzászóló, míg egy másik azzal viccelődött, hogy biztosan az augusztus 20-i tűzijáték vitte el a díszítés bekerülési költségét. A beszélgetésfolyamban az is felmerült, hogy esetleg illetéktelenek tulajdonítottak el díszeket, és azért tűnik kissé silánynak a dekoráció.

(fotók: Kovács Ferenc)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.