Közélet

Nagyon népszerű a babaváró támogatás Csongrád megyében

Nagyon népszerű a babaváró támogatás Csongrád megyében

2019. november 28., csütörtök
Nagyon népszerű a babaváró támogatás Csongrád megyében

A babaváró támogatást már 3000-nél is többen kérték Csongrád megyében, míg a jelzáloghitel-tartozásuk csökkentését több mint 800-an kezdeményezték - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogy aCsongrád Megyei Kormányhivatal legfrissebb adatai szerint babaváró támogatás miatt eddig 3857 személy nyújtott be jogviszonyigazolásra vonatkozó kérelmet megyénkben, míg a csokkiterjesztés miatti hitelfelvételhez 1635-en adtak be kérelmet. A babaváró támogatás és az otthonteremtési támogatás ügyintézése ugyan a pénzin­tézeteknél indul, ám a hitel el­bírálásához a biztosítási jog­­viszony igazolása szükséges, amit minden esetben a kormányhivatal családtámogatási és társadalombiztosítá­­si főosztálya állít ki, ezt a főosztály ügyfélszolgálatán és a kormányablakokban lehet igényelni. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.