Sport

Még csak 12 éves ez a szegedi srác, de elképesztő dolgokat művel a labdával

Még csak 12 éves ez a szegedi srác, de elképesztő dolgokat művel a labdával

2019. november 16., szombat
Még csak 12 éves ez a szegedi srác, de elképesztő dolgokat művel a labdával

Még csak 12 éves, de már most nagyon technikás, és ennek köszönhetően elképesztő dolgokat művel a labdával a szegedi Barna Dániel, aki fiatal kora ellenére már a Puskás Akadémiát is megjárta.

Barna Dániel a nyáron múlt 12 éves, de amit a labdával művel, azt bizony még a vérbeli labdazsonglőrök is megirigyelnék. A tehetséges szegedi labdarúgó 12 percig tartotta a levegőben a labdát, és közben 1457-szer dekázott. Technikásságát jól mutatja, hogy jórészt váltott lábbal ért hozzá a labdához, de használta a combját és a sarkát is.

Barna Dániel kiváló barátságban van a bőrgolyóval, erről pedig egy másik videó is tanúskodik, amelyben már olyan technikai elemeket is használ, mint például az around the world, de láthatunk tőle dekázás közben légstoppot, és az akkor sem jön zavarba, ha fejjel, okszival vagy éppen vállal kell a játékszerhez hozzáérnie.

A 2007-es születésű Barna Dániel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia U13-as csapatának a játékosa. Hatéves kora óta igazolt labdarúgó,

tavaly nyáron egy évre eligazolt

, és a Puskás Akadémia színiben szerepelt, szeptemberben tért vissza Szegedre. Felcsúton összesen 16 mérkőzésen lépett pályára, és öt gólt szerzett. Mióta visszatért a szülővárosába, azóta sem tétlenkedik, eddig kilenc mérkőzésen kilencszer talált a kapuba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.