Sport

Jön az ősz rangadója: Szeged–Vasas

Jön az ősz rangadója: Szeged–Vasas

2019. november 5., kedd
Jön az ősz rangadója: Szeged–Vasas

A Szent Gellért Fórumban szerdán 19 órakor az angyalföldiek ellen játszik a Szeged-Csanád GA.

Ha csak a párosítás múltját nézzük, akkor igazi rangadóról beszélhetünk. Ha a tabellán elfoglalt helyezéseket figyeljük, akkor egyértelműen rangadó. A Szeged-Csanád GA mint újonc elégedett lehet a 8. helyezéssel és a megszerzett 19 ponttal, míg a Vasasnál a 9. hely és a 18 pont egyértelmű csalódás, hiszen feljutásért terveztek harcolni a szezon előtt. Az előző fordulóban a szegediek a Kazincbarcika ellen kétszer is egyenlítve egy finoman szólva is vitatott, utolsó perces szabadrúgásgóllal kikaptak, viszont a Szent Gellért Fórumban továbbra is veretlenek. A sikerszéria 4 meccse tart már. A Vasas a Siófok ellen játszott hazai pályán 2-2-es döntetlent, s bár a második félidőben 30 percet emberhátrányban játszottak, a végén ők lehettek elégedetlenek a pontosztozkodással.

Nyereményjáték!

Játsszon velünk és nyerjen páros belépőjegyet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Vasas FC NB II-es labdarúgó-mérkőzésre! Ossza meg ezt a cikket Facebookon, és a mi bejegyzésünk alá kommentelje, hogy megosztotta. A megosztók között sorsoljuk ki a tiketteket!

Hogy mi dönthet és mit várnak a mérkőzéstől Angyalföldön és Szegeden, arról a Vasasból Torghelle Sándorral, a szegediektől Oláh Gergővel beszélgettünk.   https://www.facebook.com/szegedma/videos/776920406064360/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.