Sport

Harmadszor már nem sikerült egyenlíteni

Harmadszor már nem sikerült egyenlíteni

2019. november 3., vasárnap
Harmadszor már nem sikerült egyenlíteni

Utolsó perces góllal kapott ki a Szeged-Csanád GA.

A gólzáporos Tiszakécske elleni bajnoki győzelem és az ország túlsó felében, Vépen játszott Magyar Kupa meccs után 8 nap alatt a harmadik meccsét játszotta Putnokon a Kazincbarcika ellen a Szeged-Csanád GA. Iszak a 11. percben szerzett vezetést a hazaiaknak, majd a 20. percben Germán a szokásos magabiztossággal büntetőből egyenlített. Sokáig nem maradt a döntetlen, a 25. percben Lukács újra a hazaiakat juttatta előnyhöz, de a félidő utolsó percében Jovanovicnak ismét sikerült egyenlítenie. A második félidőben uralta a játékot a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, amit a rengeteg kialakított helyzet is mutatott. A legvégén azonban egy téves játékvezetői döntés utáni szabadrúgást követően a hazaiak begyötörték a harmadik találatukat.

KAZINCBARCIKAI SC–SZEGED-CSANÁD G. A. 3–2 (2–2) Putnok, Várady Béla Sportközpont, 100

néző.

Vezette

: Takács Tamás (Csatári Tibor, Belicza Bence Péter)

KAZINCBARCIKA

: Fila – Heil, Fótyik, Farkas A., Mikló – Iszák, Krausz, Géringer T., Kercsó (Fekete Á., 62.) – Lukács R. (Kanalos, 75.), Berki I. (Ádám F., a szünetben).

Vezetőedző

: Gálhidi György

SZEGED

: Takács J. – Kárász, Moga, Deák I., Mohl – Jovanovic (Tóth M., 77.), Oláh G., Germán T., Varga Sz. – Bitó (Orosz M., 83.), Gajdos (Dragóner F., 66.).

Vezetőedző

: Joao Janeiro

Gólszerző:

Iszák (

1–0

) a 11., Germán T. (11–esből,

1–1

) a 19., Lukács R. (

2–1

) a 25., Jovanovic (

2–2

) a 45., Krausz (

3–2

) a 92. percben

MESTERMÉRLEG Gálhidi György

: – A szerdai kupamérkőzés rengeteget kivett csapatomból, de szerencsére a második félidő elején átestünk a holtponton és jó teljesítményt nyújtottunk. Játékosaim dicséretet érdemelnek, ugyanis nehezen mozdultak a lábak, ezért elsősorban önmagukat kellett legyőzni. Korábban is voltak idegenben bravúrjaink, de a három pontok rettenetesen hiányoztak, így roppant fontos és értékes győzelmet arattunk.

Joao Janeiro

: – A mérkőzést nem a két csapat játéka döntötte el, és nem szeretnék olyan nyilatkozatot tenni, amelynek következtében megbüntetik a csapatomat. Így a mérkőzésről inkább nem mondok semmit.    

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.