Meteor

Folytatódik a csapadékos idő, akár zivatar is lehet

Folytatódik a csapadékos idő, akár zivatar is lehet

2019. november 4., hétfő
Folytatódik a csapadékos idő, akár zivatar is lehet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint késő estére a csapadékzóna a keleti határszél felé szorul vissza.

Éjszaka átmenetileg mindenütt csökken a felhőzet, elsősorban az Északi-középhegység tágabb környezetében pára, köd képződik. Hajnaltájt helyenként felhősödés kezdődik kisebb záporokkal. Kedden folytatódik a felhőzet növekedése, beborul az ég, de kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőzetben. Többfelé, több hullámban várható csapadék: északon tartós eső, míg délebbre eleinte záporok, helyenként zivatarok alakulnak ki, majd a kora esti óráktól ezeken a vidékeken is az eső lesz a jellemző. Éjszaka helyenként, kedden napközben nagy területen lesz élénk, olykor erős a déli szél, de az Észak-Dunántúlon az északi, északkeleti szél fog megerősödni. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a borongós, esős tájakon 11, 16, míg délebbre 17, 23 fok között várható.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=ODp6f1isAqY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.