Krimi

Droglabort számoltak fel Szatymazon - videó!

Droglabort számoltak fel Szatymazon - videó!

2019. november 21., csütörtök
Droglabort számoltak fel Szatymazon - videó!

Több helyszínen tartottak kutatást a Csongrád megyei nyomozók, amelynek során nagyobb mennyiségű amfetamint és új pszichoaktív anyagot foglaltak le - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint K. Éva és K. Lászlóné idén márciustól napi rendszerességgel, szervezetten értékesítettek úgynevezett dizájnerdrogokat több szegedi fogyasztó részére. Az új pszichoaktív anyagot V. Éva és J. Zoltán egy szatymazi hétvégi házban dolgozta fel, majd azt V. Éva juttatta el a kereskedelmet bonyolító társainak és más fogyasztóknak. A nyomozók a szatymazi ingatlanban november 19-én tartott kutatás során egy kábítószer készítésére alkalmas labort találtak, amely amfetamin előállítására, valamint új pszichoaktív anyag feldolgozására szolgált. Itt 89 gramm amfetamint, kábítószer gyártásához szükséges vegyszereket, valamint készpénzt, míg két szegedi ingatlanban összesen 44 darab kábító hatású anyaggal átitatott papírlapot foglaltak le. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MutMs12bnq8&feature=emb_logo A három nőt és férfi társukat előállították a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás. V. Évának és J. Zoltánnak bűnszövetségben elkövetett kábítószer birtoklása bűntett miatt is felelnie kell. A rendőrök a gyanúsítottakat kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.