Hírzóna

Csak Ceglédig jár a Napfény IC

Csak Ceglédig jár a Napfény IC

2019. november 4., hétfő
Csak Ceglédig jár a Napfény IC

Késnek a vonatok a Budapest-Cegléd vonalon, mert hétfő délelőtt Üllő és Vecsés között letört egy gyorsvonat áramszedője, és megrongálta a felsővezetéket - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kavalecz Imre a közleményben azt írta, hogy emiatt a monori személyvonatok kimaradnak a menetrendből, a zónázó vonatok viszont minden állomáson és megállóhelyen megállnak. A

Szegedről

Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó

Napfény IC

csak Ceglédig közlekedik, onnan átszállással, a Nyíregyházáról Budapestre tartó sebesvonattal lehet továbbutazni. A Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó

Napfény IC

pedig a Nyugati helyett Ceglédről indul. A Nyugatiból Ceglédre a Z50-es vonattal lehet eljutni. A MÁV azt ajánlja az utazóknak, hogy a távolsági utazásoknál vegyék igénybe a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatokat is. Bővebb információk a Vonatinfón találhatók.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.