Sport

Babos ismét megvédte címét párosban

Babos ismét megvédte címét párosban

2019. november 3., vasárnap
Babos ismét megvédte címét párosban

A címvédő Babos Tímea és Kristina Mladenovic nyerte meg a 14 millió dollár (4,2 milliárd forint) összdíjazású sencseni tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét, mivel a vasárnapi fináléban 6:1, 6:3-ra legyőzte a cseh Barbora Strycovát és a tajvani Hszie Szu-vejt.

Az ötödik vb-jén szereplő Babos és társa remekül kezdett, sok első adogatást ütött be, miközben háromszor is elvette az ellenfél szerváját, és 24 perc elteltével szettelőnybe került. A két duó egyetlen korábbi összecsapását - a wimbledoni elődöntőben - megnyerő rivális a folytatásban összeszedte magát, így kiegyenlítettebbé vált a meccs. Babosék ezzel együtt hozták a fontos pontokat, majd a 26 éves magyar könnyedén kiszerválta a meccset, amely 1 óra 4 percig tartott. A sorozatban harmadik vb-címét begyűjtő soproni teniszező pályafutása 23. páros trófeája mellé partnerével együtt összesen egymillió dollárt (300 millió forint) kapott.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.