Baleset

Azonosították az M5-ösön történt halálos baleset összes áldozatát

Azonosították az M5-ösön történt halálos baleset összes áldozatát

2019. november 4., hétfő
Azonosították az M5-ösön történt halálos baleset összes áldozatát

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azonosították az M5-ös autópályán október 28-án történt halálos baleset valamennyi áldozatát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk

, a baleset október 28-án 2 óra 30 perc körül történt az autópálya 146-os kilométerszelvényében, Balástya közelében, ahol egy kamion és két gépkocsi ütközött össze. Egy Budapest felé tartó szerb honosságú kamion a nyomozás eddigi adatai szerint műszaki hiba miatt átszakítva a szalagkorlátot, áttért a szembejövő forgalmi sávokba, ahol két személygépjárművel ütközött. Az ütközés pillanatában a járművek kigyulladtak, és az autókban heten életüket vesztették. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság felkérésére a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ a személyazonosítás során megállapította, hogy az egyik autóban egy négytagú román állampolgárságú család, míg a másik járműben két koszovói-, és egy koszovói-belga kettős állampolgár utazott. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a tragédia körülményeit a büntetőeljárás szabályai szerint továbbra is vizsgálja,​ az eset valamennyi részletének feltárása érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.