Közélet

Adventi naptárrá változnak a Katolikus Ház ablakai

Adventi naptárrá változnak a Katolikus Ház ablakai

2019. november 26., kedd
Adventi naptárrá változnak a Katolikus Ház ablakai

Advent a megállás, az elcsendesedés, a lelki készülődés ideje. Érdemes alkalmat találni arra, hogy megálljunk a hétköznapi rohanás közepette, és rendet rakjunk a gondolataink között. Ebben szeretnének inspirációt adni a Katolikus Ház és a Belvárosi Plébánia közös programja.

Az idén ötödik alkalommal megvalósuló adventi ablaknyitás témája a mindennapi kommunikáció és a szavak köré szerveződik. Minden nap más és más, a napi evangéliumi szakaszból vett szót állítanak a figyelem középpontjába.

A Katolikus Ház ablakai adventi naptárrá változnak. Minden nap más-más képes-motivációs üzenetet láthatnak a téren elhaladók. Ahogy telik az idő, minden nap eggyel több gondolatot osztanak meg az adventi naptár segítségével. Az ablakokban elhelyezett „tablók” mellett a naptár online is elérhető a www.fogadalmitemplom.hu oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.