Politika

Tápai: Botka tartózkodjon a gyerekek kampánycélú felhasználásától!

Tápai: Botka tartózkodjon a gyerekek kampánycélú felhasználásától!

2019. október 3., csütörtök
Tápai: Botka tartózkodjon a gyerekek kampánycélú felhasználásától!

Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy Botka László és propagandamédiája kampánycélokra használja a szegedi gyerekeket.

- Elharapódzott a kampány Szegeden: Botka László rendszeresen kampánycéllal használja fel a szegedi gyerekeket – kezdte Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke. Emlékeztetett, Botka László és csapata azzal kezdte, hogy teleplakátolta az iskolákat a saját molinójával, majd a város által fejlesztett trolibuszok bemutatásakor gyerekeket kértek fel biodíszletnek, legutóbb pedig egyik szőregi iskola bejáratához telepítették a saját kampányrendezvényüket.

Tápai szerint ez nem tisztességes a gyerekekkel szemben, hiszen a kicsik azt sem tudják, hogy hol vannak, nem tisztességes a szülőkkel szemben sem, hiszen a legtöbben nem azért engedik el reggel a gyerekeket az óvodába, hogy Botka propagandamédiája a gyerekeket fotózgatva adja el Szeged nem létező sikereit. - Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy tartózkodjon a gyerekek kampánycélú felhasználásától! Ez tisztességtelen és manipulatív eljárás, bár ezt már megszokhattuk Szeged arrogáns polgármesterétől - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.