Politika

Szegedi Fidesz: a baloldal el akarja terelni a figyelmet a valódi problémákról

Szegedi Fidesz: a baloldal el akarja terelni a figyelmet a valódi problémákról

2019. október 1., kedd
Szegedi Fidesz: a baloldal el akarja terelni a figyelmet a valódi problémákról

A szegedi Fidesz közleményben reagált a baloldal által generált cukorka-ügyre. A közleményt változtatás nélkül közöljük.

"Szegediek tízezreivel találkoztunk az elmúlt hónapokban, mind örömmelfogadták a kézfogást és az ajándékainkat is. Ahogy az általunk osztottcukorkák, úgy a tollak, hűtőmágnesek, esőkabátok sem veszélyesek.Ugyanakkor a választópolgárok visszajelzéseiből azt érzékeljük, hogy a"baloldali kényszerházasság" résztvevői többek közt arról akarjákelterelni a figyelmet, hogy Botka saját bevallása szerint is lebontanáa kerítést, illetve szövetségesei a magyar emberekkel fizettetnénekazért, ha hazánk nem fogad be illegális bevándorlókat.

Arról nem is beszélve, hogy az egyre arrogánsabb Botka bizalmasa, JoóbMárton képtelen számot adni vagyongyarapodásáról. Ígykétségbeesésükben hajánál előrángatott ügyeket dobnak be, csak hogy ne

kelljen válaszolniuk a valódi kérdésekre, amelyek valóbanfoglalkoztatják a szegedi embereket.

Mindezek fényében felszólítjuk a szegedi roncskoalíciót - éskülönösen Botka Lászlót -, hagyjanak fel a rémhírkeltéssel és nezaklassák a szegedi polgárokat! Jobban tennék, ha inkább tisztáznákkétes ügyeiket, amikkel ma már Tiszát lehet rekeszteni!

A Fidesz szegedi szervezete"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.