Szórakozás

Mentolos cukorkáktól retteg a baloldal Szegeden

Mentolos cukorkáktól retteg a baloldal Szegeden

2019. október 1., kedd
Mentolos cukorkáktól retteg a baloldal Szegeden

Épkézláb mondanivaló híján már csak abba tudnak belekötni Szegeden a balliberálisok, hogy a Fidesz miért osztogat mentolos cukorkákat.

Cukormentes mentolos édességet is osztogat a helyi Fidesz. Semmi meglepő nincs ebben, a politikusok szeretnek a kampányban osztogatni kulcstartót, pénzérmét helyettesítő műanyag cuccot a bevásárlókocsikhoz, matricát, hűtőmágnest és természetesen tollat, az örök favorit ajándékot. A szegedi Fidesz újított, ezek mellett cukorkát is adnak mindenkinek, már a standoláskor osztogatták az édességet.

Ettől a tik-tak-szerű cukorkától retteg most a komplett balliberális oldal Szegeden, már közleményt is kiadtak ebben a halálosan komoly ügyben! Nem vicc. Mi egyébként megkóstoltuk az ajándékot. Finoman, nem bántóan mentolos az íze, de az biztos, hogy hosszú távon nem leszünk a rabjai, mert annyira azért nem eszeveszetten jó.

Update: A szegedi Fidesz szerint, a baloldali kényszerházasság ezzel próbálja elterelni a figyelmet a valódi problémákról.

"Szegediek tízezreivel találkoztunk az elmúlt hónapokban, mind örömmelfogadták a kézfogást és az ajándékainkat is. Ahogy az általunk osztottcukorkák, úgy a tollak, hűtőmágnesek, esőkabátok sem veszélyesek.Ugyanakkor a választópolgárok visszajelzéseiből azt érzékeljük, hogy a“baloldali kényszerházasság” résztvevői többek közt arról akarjákelterelni a figyelmet, hogy Botka saját bevallása szerint is lebontanáa kerítést, illetve szövetségesei a magyar emberekkel fizettetnénekazért, ha hazánk nem fogad be illegális bevándorlókat."- olvasható a szegedi Fidesz közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.