Hírzóna

Pénzt és építési anyagokat lopott egy szegedi tolvaj

Pénzt és építési anyagokat lopott egy szegedi tolvaj

2019. október 21., hétfő
Pénzt és építési anyagokat lopott egy szegedi tolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki több ingatlanból készpénzt és építési anyagokat vitt el. Eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 45 éves gyanúsított július 27-én a hajnalban tört be egy lakóházba a Tisza-parti városban. A konyhaablakon lévő szúnyoghálót kivágta, majd bemászott a helyiségbe, amit átkutatott. Egy pénztárcát eltett, a sértett azonban megzavarta, így elfutott. Ezt követően augusztus 26-án éjszaka egy épülő ingatlan ajtaját feszítette fel, ahova szintén bement. Onnan rézkorlátot, elektromos kábeleket, illetve két horgászszéket vitt el. A nyomozók a beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.