Politika

Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek

Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek

2019. október 21., hétfő
Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez, azt kérve tőlük: saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak - közölte az Origo, a Bereznai Csaba képviselő által a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott levél alapján hétfőn.

Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen! - írta a levélben Orbán Viktor, azt kérve a címzettektől, tartsák szem előtt: "mi vagyunk az országépítők". Azt ígérte, az országépítő munkát kormányzati szinten is folytatni fogják. A következő években tovább növelik a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítik a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hoznak létre, és tovább csökkentik a munkát terhelő adókat. Megvédik Magyarország határait, és nemet mondanak a bevándorlásra. A pártelnök-kormányfő úgy fogalmazott, az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP szerezte messze a legtöbb szavazatot. Bár győztünk, sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk - folytatta, hozzátéve: a képviselők és polgármesterek közül legtöbben helyben továbbra is kormányzó erőkként fognak dolgozni. Ahol azonban Magyarország polgárai másra bízták a várost irányítását, ott rájuk is más feladat vár. "Nekünk a jövőben is mindig Magyarország lesz az első" - hangsúlyozta a kormányfő, aki üzenetét a megszokott Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! fordulattal zárta.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.