Közélet

Névadó pályázatot hirdet a megyei rendőr-főkapitányság

Névadó pályázatot hirdet a megyei rendőr-főkapitányság

2019. október 20., vasárnap
Névadó pályázatot hirdet a megyei rendőr-főkapitányság

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Bűnmegelőzési Osztálya névadó pályázatot hirdet! A cél, hogy nevet kapjon a 112-es projekt "reklámarca" - közölte a szervezet.

A CSMRFK, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetével, valamint a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetével együttműködve, a „112-Tudd, hogy segíthess!” program záró akkordjaként névadó pályázatot hirdet Csongrád megye általános iskolás diákjainak „Legyél Te a Hősünk névadója!” címmel. A legötletesebb diák nemcsak értékes ajándék gazdája lesz, hanem büszke névadója a hősnek, amelyet oklevélben is rögzítenek. Az eredményhirdetéssel egybekötött névadó ünnepségre november végén kerül sor, ahol értékes ajándékokkal jutalmazzák a győztest és a különdíjasokat! Ami a jelentkezéshez kell: • névadó ötlet; • saját név és életkor; • iskola neve,címe, e-mail-címeés telefonos elérhetősége. A nevezéshez csupán ennyi szükséges. A pályázatokat a

barka@csongrad.police.hu

e-mail-címre a CSMRFK Bűnmegelőzési Osztályának címezve kell elküldeni. A beküldési határidő: november 18.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.