Közélet

Megszűnhet a Szegeder

Megszűnhet a Szegeder

2019. október 22., kedd
Megszűnhet a Szegeder

Értesülésink szerint december 1-ével teljesen beleolvad a szeged.hu-ba a Szegeder hírportál, megszűnik a tartalomgyártás a szegeder.hu oldalon. A Szegeder beköltözik a szeged.hu szerkesztőségébe.

Az ok: a szegedi városvezetéshez közelálló lapok és kiadványok további centralizálása, de Botka László és a baloldal újbóli győzelme is közrejátszhatott. Információink szerint a beolvadást követően decembertől egyfajta várostörténelmi és közlekedési aloldalként funkcionálhat majd tovább a lap, de identitásától mindenképp megfosztják. Ami már biztosnak tűnik, hogy Garai Szakács László és Szűcs Dániel közös főszerkesztésével folytatják tovább. Eddig sem volt független a Szegeder az Összefogás Szegedért Egyesülettől, információink szerint a Momentum komoly befolyással bírt az oldal felett, most a választás után egybe is olvadhatnak Botka László házi lapjával. Hírünknek annyi valóságalapja van, mint ennek a Szegederen megjelent hírnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.