Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Sport

Tízperces rövidzárlat okozta az SZVSE vesztét a kupában – galéria

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

A Szegedi VSE kétszer is vezetett, de egy tízperces rövidzárlat miatt az Ózdi Kohász jutott tovább a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. A forduló másik szegedi érdekeltségű mérkőzésén a Szeged-Csanád GA 4-1-es győzelmet aratott Vépen.

Magyar Kupa 7. forduló
Szegedi VSE – Ózdi Kohász SC 2-4 (1-1)
Szeged, SZVSE-stadion, 100 néző. Vezette: Bálint (Sechna, Korbély).
Szegedi VSE:
Leindler – Pócs T., Fülöp, Hatvani, Kormányos, Végh (Csamangó 55.), Zsoldos, Beretka, Pócs D., Szilágyi, Vastag (Kelemen V. 78.).Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Ózdi Kohász SC:
Lékai – Czingráber, Kozics, Pataki, Bogáti (Gál B. 72.), Gábor, Lévai (Tasi 84.), Zöllei, Pfister, Marczis, Gál Sz..Vezetőedző: Várhidi Péter.
Gól:
Hatvani (6.), Beretka (51.) ill. Pataki (15.), Kozics (53., 58., 64.).
Sárga lap:
Szilágyi ( 22.), Végh (35.), Hatvani ill. Czingráber (90).

Online tudósításunk a mérkőzésről:

92. perc: A játékvezető lefújta a mérkőzést. A Szegedi VSE hiába vezetett kétszer is, egy tízperces rövidzárlat miatt az Ózdi Kohász jutott a legjobb 32 közé a Magyar kupában. A forduló másik szegedi érdekeltségű mérkőzésén a Szeged-Csanád GA 4-1-es győzelmet aratott Vépen.

90. perc: Czingráber nyújtott lábbal, térdmagasságban rácsúszott Kormányosra, aki hatalmasat kiáltva elterült a földön. A játékvezető csak sárga lappal honorálta a meglehetősen felesleges és durva belépőt. Kormányos ápolásra szorul.

88. perc: Pócs Tamás távoli kísérlete után a labda méterekkel a kapu fölött hagyta el a játékteret.

86. perc: Teljesen fellazult a hazai védelem, az ózdi kapus indításával kilépett Kozics, Leindler ezúttal hárította a mesterhármast szerző középpályás ziccerét.

84. perc: Cserél az Ózd: Lévai le, Tasi be.

82. perc: Gábor lefutotta a baloldalon Csamangót, majd az alapvonalról Pataki irányába gurította a labdát, centerezése pontatlan volt, így vissza tudott zárni a szegedi védelem.

Közben Sóron góljával már 3-1-re vezet a Szeged-Csanád GA, eldőlni látszik az a találkozó is.

78. perc: Ismét cserél a hazai csapat: Kelemen Viktor váltja Vastag Balázst.

77. perc: Pataki gondolt egy merészet majd fél pályáról kapura szúrta, Leindler eszén azonban nem tudott túljárni.

75. perc: Hatvani fejelt a tizenhatosról kapu fölé, de mivel az asszisztens zászlaja már a magasban volt, így érvénytelen lett volna, ha bemegy.

72. perc: Cserélnek a vendégek: Bogáti Péter helyén Gál Benedek a folytatásban.

 

Közben a forduló másik szegedi érdekeltségű mérkőzésén a 49. percben Gajdos góljával megduplázta előnyét a Szeged-Csanád GA, majd a 65. minutumban szépített a Vép.

69. perc: Fülöp szöglete után Vastag fejelt tisztán a kapu mellé.

65. perc: Hatvani sípszó után elrúgta a labdát, ezért sárga lapban részesült.

64. perc: Újabb ózdi gól! A hazaiak a félpályáig feltolták a védelmüket, Kozics a leshatárról kilépve egy az egyben vezethette Leindlerre, majd higgadtan bevette a kapuját. Bő tíz perc alatt mesterhármast szerzett a vendégek nyolcasa.

62. perc: Szilágyi elesett Gál szorításában a büntetőterületen belül, de a játékvezető sípja ezúttal néma maradt.

58. perc: Gól, fordít az Ózd! Gábor becselezte magát a tizenhatoson belülre, majd ütközött az egyik hazai védővel, a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Kozics gólra váltotta. 2-3.

55. perc: Cserélnek a hazaiak: Csamangó váltja a sárga lapos Véghet.

53. perc: Gól, máris itt a válasz! Kozics a tizenhatos csücskétől végezhetett el szabadrúgást, a labda irányt változtatott a sorfalon és ez becsapta Leindlert. 2-2.

52. perc: “Legalább neked jut még meleg víz!” – kiáltja az egyik néző a lelátón Várhidi Péternek, akit reklamálás miatt elküldött a kispadtól a játékvezető.

51. perc: GÓÓL! Ismét vezet az SZVSE! A szöglet után nem tudtak felszabadítani a védők, majd a hosszú oldalon érkező Beretkához került a labda, aki egy ütemet kivárt, majd betekerte a kapus mellett. 2-1! 

50. perc: Ismét egy szélsebes vasutas kontra, amely végén Hatvani laposan középre tett labdáját Pócs Tamás elől az  utolsó pillanatban szögletre pöccinti Pfister.

48. perc: Pócs Dániel rövid passzát lefülelte Kozics, majd egészen a tizenhatosig vezette a labdát, ahol kiugratta Patakit, ő viszont közben lesre futott.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

SZÜNET

13:20: A Szeged-Csanád GA a félidőben 1-0-ra vezet Vépen.

45. perc: A játékvezető véget vet az első félidőnek. A Szegedi VSE Hatvani góljával már a 6. percben megszerezte a vezetést, sőt volt lehetősége arra, hogy megduplázza előnyét, egy kontra végén azonban Pataki találatával egalizáltak a vendégek. Összességében kiegyenlített játékot hozott az első felvonás, igaz, nagyobb helyzetei a szegedieknek voltak.

43. perc: Egy mintaszerű szegedi akció végén öten is érkeztek a tizenhatoson belül, végül Hatvanihoz került a labda, akinek a lapos lövését hárítani tudta Lékai.

39. perc: Bogáti szöglete veszélyesen kanyarodott befelé, Leindler kiütötte, a kipattanót Gábor a Károlyi kollégium irányába küldte.

38. perc: Sorozatban a harmadik sarokrúgását végezheti el az Ózd, kissé beszorult most a hazai csapat.

36. perc: Bogátinak nézeteltérése támadt az egyik hazai szurkolóval, Végh még egyszer elnézést kért, most már szent a béke.

35. perc: Igazi csontzene: Végh kőkeményen odalépett Bogátinak, örülhet, hogy megúszta egy sárgával.

33. perc: Gál hosszú indítással Patakit kereste, Vastag viszont remekül kifedezte a labdát a támadó elől.

29. perc: Beretka kiugratása épphogy csak hosszú volt Pócsnak, Gál jól helyezkedett.

27. perc: Pócs iramodott meg két ózdi védő gyűrűjében, majd centerezett a teljesen üresen érkező társnak, a visszafutó Pfister azonban becsúszva tisztázott.

26. perc: Bogáti sarokrúgása a keresztlécről vágódott a kapu mögé.

23. perc: Végh röviden fejelte haza a labdát, de szerencsére Zsoldos becsúszva menteni tudott Zöllei elől.

21. perc: Szilágyi hátulról buktatta Gábort, sárga lap a jutalma.

20. perc: Egy szemre is tetszetős szegedi támadás során Végh középre ívelte a labdát, Pócs továbbjátszotta a jobboldalon felfutó Kormányosnak, aki kibombázta a stadionból a játékszert.

 

Közben Andorka fejesgóljával megszerezte a vezetést a Szeged-Csanád GA a Vép ellen.

17. perc: Gábor próbálkozott a szegedi tizenhatos csücskéről, a labda méterekkel a kapu mellé és fölé szállt.

15. perc: Gól, kiegyenlített az Ózd. Zöllei megverte egy az egyben Zsoldost a jobboldalon, majd középre tette a labdát Patakinak, Leindler először bravúrral védett, a kipattanónál azonban már tehetetlennek bizonyult. 1-1.

13. perc: Szilágyi harcolt ki egy szabadrúgást 25 méterről, szemben a kapuval. Végh lőtte kell, Lékai könnyedén hárított.

10. perc: Majdnem ott a második! Végh Ariel teljesen üresen robogott fel a baloldalon, meg is kapta a labdát, centerezése is pontos volt Pócs Tamásnak, aki egyből kapura küldte, alig fél métert tévedett.

9. perc: Leindler egészen Hatvaniig ívelte fel a labdát, a gólszerző lekészítette lövésre Beretkának, aki viszont méterekkel a kapu célzott.

6. perc: GÓÓÓL! Megszerzi a vezetést az SZVSE! Egy előrevágott labdánál bizonytalanok voltak az ózdi belső védők, Hatvani pedig ezt kihasználva megszerezte a labdát, majd a kapuba emelte a kimozduló Lékai felett. 1-0!

4. perc: Ezúttal Bogáti indítására kellett kilépnie Leindlernek.

2. perc: Máris itt az első lehetőség: Zöllei próbálta meg átpörgetni a labdát Leindler felett, pontatlanul tette mindezt, így kirúgással folytatódhat a találkozó.

1. perc: Az ózdiak kezdték a találkozót.

12:28: Érkeznek a csapatok a pályára: a vendégek fekete szerelésben, míg a hazaiak neon zöld -kékben mezben futballoznak a mai napon.

12:23: Ezzel a mérkőzéssel párhuzamosan zajlik majd a Vas Megyei I. osztályban szereplő Vép SE és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia összecsapása. Az eredmény alakulását nyomon követhetik a tudósításunkban.

12:18: Érdekesség, hogy a két kezdőcsapatban összesen három-három olyan játékos szerepel, aki tavaly még a SZEOL SC-ben futballozott: a hazaiaknál Leindler Domonkos, Pócs Tamás, valamint Beretka Péter, míg a vendégeknél Lévai Norbert, Kozics Barnabás és Gál Szabolcs erősítette az előző szezonban az NB III Közép csoportjában bronzérmet szerző együttest.

12:10: Nagy szeretettel köszöntjük a SzegedMa olvasóit a Vasutas Stadionból, ahol rövidesen elkezdődik a Szegedi VSE és az Ózdi Kohász SC összecsapása a Magyar Kupa 7. fordulójában. A szegediek az előző körben az NB III-as Bicskét búcsúztatták, míg a korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter által irányított ózdiak a Nógrád Megyei I. osztályban szereplő Berkenyét ejtették ki.

Kovács Ferenc képgalériája:

 

Tovább olvasom

Sport

Germán Tamás: Nincs megtiltva, hogy nyerjünk Szombathelyen

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Szerző:

Tovább olvasom

Sport

Egy kiállítás okozta az SZVSE vesztét

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Két forduló után pont nélkül állnak a vasutasok.

Tovább olvasom

Sport

Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Szerző:

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Szentlőrinccel a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában.

Tovább olvasom

Aktuál