Közélet

Lassan teljesen benő a gaz egy hátrahagyott autót

Lassan teljesen benő a gaz egy hátrahagyott autót

2019. október 15., kedd
Lassan teljesen benő a gaz egy hátrahagyott autót

Több mint fél éve egy helyben áll egy autó a Vasas Szent Péter utca és a Csemegi utca sarkán. A gépkocsit már benőtte a gaz, és a kereke is lapos.

Még a nyár elején kaptunk egy fotót olvasónktól egy elhagyatott gépjárműről, de akkor nem tartottuk hírértékűnek, és nem is közöltük, de most újra jelentkezett olvasónk egy fényképpel ugyanarról az autóról, ami tehát már több mint fél éve mozdulatlan. Ez a kép még a nyár elején készült, és már akkor is hónapok óta egy helyben állt az autó.

Ezek a fotók pedig már októberben ábrázolják ugyanazt az autót. A fényképen szépen látható az idő nyoma, az autót már benőtte a gaz, és a hátsó kereke is lapos.

Korábban

egy kerékpárroncs okozott fejtörést

a közterület-felügyelőknek, akkor azt írták a gépkocsikkal kapcsolatban, hogy amennyiben szabályos helyen elhelyezett rendszám észlelhető elől vagy hátul, akkor nem minősül roncsnak a gépkocsi. "Ha nem található a gépkocsin rendszám, akkor a felügyelő sárga zacskóban tájékoztatást helyez el, mely szerint tíz napot követően eltávolításra kerül a jármű. Ha a megadott határidőn belül nem reagál a tulajdonos, akkor a Szegedi Közlekedési Társaság közreműködésével jegyzőkönyv kitöltése mellett a gépjárművet elszállítják a Roncs Kft. telepére, és a felügyelő egy nagy méretű, piros matricát helyez el a helyszínen a roncs helyén" - közölték akkor. A mostani gépkocsi ügyében is kerestük a közterület-felügyeletet, amint válaszolnak, frissítjük a cikket, vagy újjal jelentkezünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.