Egyetem

Közgazdászok vetélkednek a gazdaságtudományi karon

Közgazdászok vetélkednek a gazdaságtudományi karon

2019. október 22., kedd
Közgazdászok vetélkednek a gazdaságtudományi karon

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar 20. évfordulója alkalmából a karon működő hallgatói szervezetek kezdeményezték az első Közgazdászok Viadala vetélkedő megrendezését, amelyen egy épületben négy város (Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged) egyeteme versenyez 20 órán keresztül.

A tét félmillió forint, amelyet az első három helyezett csapat között osztanak szét. Az SZTE Gazdaságtudományi Kar három alapszakját képviselő hallgatói szervezete, a Marketing Klub, a PSZTeam és a GM Club összefogott, hogy megvalósítsa az ország leghosszabb közgazdász vetélkedőjét, az Ökonómia Közhasznú Alapítvány és az SZTE Gazdaságtudományi Kar közreműködésével együtt. Az október 25-én, pénteken 13 órakor kezdődő megnyitón részt vesz Dr. Kovács Péter, az SZTE GTK dékánja, Dr. Révész Balázs, az SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézetének vezetője és a KPMG Hungária Kft. képviselői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.