Gazdaság

Kezdődik az egyetem őszi állásbörzéje

Kezdődik az egyetem őszi állásbörzéje

2019. október 7., hétfő
Kezdődik az egyetem őszi állásbörzéje

A régió legnagyobb álláskeresési fóruma, az SZTE Őszi Állásbörze október 8-án ismét megnyitja kapuit. Az eseményre az egyetem gyakornoki helyet kereső hallgatóit, leendő frissdiplomásait és minden olyan már szakmai tapasztalattal rendelkező érdeklődőt várnak, aki kíváncsi arra, hogy jelenleg milyen nyitott pozíciókat kínálnak a munkáltatók.

A több mint 60 kiállító között regionális cégek, az ország legnagyobb multinacionális és hazai vállalatai, munkaerő-közvetítők és egyéb szolgáltatók egyaránt megtalálhatóak. A céges képviselők személyesen tájékoztatják a látogatókat a kínált pozíciók jellegzetességeiről, elvárásokról, a jövőben várható gyakornoki- és munkalehetőségekről. Az állásbörze helyszíne egyéb kísérő programoknak, például grafológiai tanácsadásnak is helyet ad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.